Szeretnéd játékosan és izgalmasan elsajátítani a robotépítés alapjait, mindeközben élménydúsan kapcsolatban maradni a természettel?!

Mindezt a LEGO Mindstorm legújabb építőkockáiból. Megtudhatod hogyan lát, halad és érzékel egy robot, mindezt a Talentum Alapítvány tapasztalt mentorai segítségével, akik az idei FLL2018-on (Lego Robotikai Világverseny, összesítettben 1. helyezettek lettek!

Te is építesz, programozol és végigviszed a missziót, mindezt napi két robotikai blokkban, és hogy ne kockulj el nagyon közben, lovas barátaink megtanítanak a lovak szeretetére és a hagyományos íjászat csodájára...

...ha jól figyelsz és játékos ügyességel tanulsz, a táborunk végére saját robotot is építhet a csapatod és pontosan célbatalálsz az íjjal is!

Rájössz, hogy a robotok világa könnyebben megismerhető, mint azt gondolnád! Processzorok, szenzorok, szervók, fogaskerekek, legó! Gyere, játsz és tanulj! Nem sci-fi, ez valóság.

Mindezt fokozatosan, élvezhetően, motiváltan és a felvidéki Barkóság gyönyörű és tiszta természeti környezetében. Helyszín: Gömörpéterfala (Petrovce), Almáspuszta - Völgy.

Időpont: 2018. július 23-28.

Az ár (195€/fő) tartalmazza:

- a Lego Mindstorm EV3 szettek használatát,
- étkezést, közösségi szállást
- íjak használatát
- max. 4 gyerek/mentor
- lovaglás-oktatást
- állandó felügyeletet és odafigyelést

A robotikai foglalkozásokat a kassai Talentum programozóműhely mentorai vezetik. (www.team.talentum.net)

A lovaglást és íjászatot Hódi Attila vezetése mellett gyakorolhatják a jelentkezők. Délelőtt műhelyfoglalkozás, délután lovas és íjász foglalkozás, míg késő délután újra egy kis robotozás. Esténként vetélkedő, beszámoló, tábortűz ... lefekvésig.

A fanatikusok úgyis éjfélig építenek... Túlélésünk zálogaként megtanuljuk a kenyértészta-készítést és sütést is. A táborbemutatón a hét folyamán elkészült modelleket a szülők is kipróbálhatják.

A tábort a 9-16 éves korosztály számára szervezzük.

Részletes egyeztetés a 00421 903 615890 vagy 0036 70 2998928-as telefonszámokon vagy a poganyvarfogado@gmail.com e-mail címen lehetséges.

Medvesaljáról

Útbaigazító

Ha Almágyból indulsz, menj egyenest délnek,
hogyha el nem tévedsz, mindjárt Bástot éred.
Óbást s Hidegkút van jobbra s balra tőle,
ha meg tovább mégy, hát eljutsz Vecseklőre.
A magyar határtól egy jó bakaraszra
Tajtit leled – s kész az egész Medvesalja.
Az öt kicsiny falu körülüli Bástot,
Mint a tábortüzet este a cigányok.

(Tőzsér Árpád)

Kapcsolat

Cím: OZ Medvesalja
980 34 Egyházasbást (Nová Bašta) 31

E-mail: medvesalja@gmail.com

Telelefon: +421 903 715 851, +421 911 615 896

IČO: 50506366

DIČ: 2120369977